Bridal

BRIDAL

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Je trouwdag wordt jouw time to shine – en daar help ik je heel graag mee. Net zoals de rest van jullie grote dag moeten ook je make-up en kapsel tot in de puntjes worden voorbereid – daarom wordt er voor beide services altijd een proefsessie voorzien.

Heb je al een specifieke look voor ogen? Wil je graag enkele kapsels uitproberen? Tijdens de proefsessie nemen we de tijd om dit te bekijken en uit te testen. Ik noteer vervolgens de gekozen look op een facechart en neem foto’s van je kapsel, zodat ik alles op je trouwdag perfect kan recreëren.

Willen de dames in je bridal squad – vriendinnen, zussen of (schoon)mama’s – er ook op hun opperbest uitzien? Dat kan perfect! Een proefsessie is hier niet nodig, tenzij op aanvraag.

Alle info omtrent mijn werkwijze, prijzen en praktische zaken kan je terugvinden in mijn uitgebreide bridal styling-brochure. Vraag ‘m vandaag nog aan via de knop onderaan deze pagina!

Bridal make-up
(incl. proef)

€ 150

Bridal hairstyling
(incl. proef)

€ 150

Bridal hairstyling & make-up (incl. proef)

€ 280

 

Prijzen geldig voor bruiden in 2023 – voor 2022 heb ik nog maar enkele gaatjes in de agenda. Stuur me gerust een berichtje om te checken of ik nog vrij ben!

Ligt je trouwlocatie verder dan 20 kilometer van Lummen? Dan wordt er een kilometervergoeding (€ 0,42 per kilometer) aangerekend (heen en terug).

Geïnteresseerd of wil je meer info? Vraag mijn bridal brochure aan!

Mobiele versie afsluiten